03.09.2021.

Global Medical Robotic Summit ROBOMED – 3 Event Rovinj

Iznimna nam je čast najaviti kako se u Rovinju, uz partnerstvo s nizom respektabilnih ustanova i udruženja diljem svijeta, od 21.-25. rujna 2021. (intro policy event 21.9., te stručni dio 22.-25.9.) organizira First Global Medical Robotic Summit ROBOMED – 3 Event Rovinj s tri različita događaja koji objedinjuje: 

  • 24. konferenciju Međunarodnog društva za funkcionalnu električnu stimulaciju (International Functional Electrical Stimulation Society - IFESS),
  • XI konferencija o vanjskoj kontroli ljudskih ekstremiteta (External Control of Human Extremities - ECHE).
  • Ljetnu školu Summer school of Wearable robotics for rehabilitation (Nosiva robotika za rehabilitaciju). 

Navedena ROBOMED događanja će se održati u Specijalnoj bolnici za ortopediju i rehabilitaciju “Martin Horvat” Rovinj, uz sadržaj promatran kroz široki spektar neurologije, neuroznanosti, medicinske robotike, fizike, inženjerstva i rehabilitacije.

Rovinj će postati mjesto globalne konferencije okupljajući znanstvenike i praktičare koji će vas upoznati s praktičnom primjenom tehnologije u medicini te multidisciplinarnim interakcijama kakve više priželjkujemo u budućnosti.

Na popisu predavača i gostiju stručnjaci su sa Sveučilišta u Lyonu u Francuskoj, Baylor Medicinskog fakulteta u Hustonu (SAD), stručnjaci iz Centra za medicinsku fiziku i biomedicinsko inženjerstvo u Beču, s nizozemskog Sveučilišta tehnologije Delft, kao i predavači iz Danske, Hrvatske, Slovenije, Srbije, Švicarske, Kanade.

Hrvatska posjeduje značajan znanstveni, intelektualni i društveni kapaciteta koji mogu postati izvozni proizvod te s rovinjskom konferencijom želimo osnažiti inovativni potencijal i kapacitete u Lijepoj našoj, postati mjesto koje okuplja vrhunske stručnjake, potaknuti i ubrzati inovativne procese, kreirati rješenja za probleme i povezati stručnjake raznih grana.

Obzirom na jedinstvenost ovog globalnog znanstveno-stručnog događanja u Rovinju, 3 Event Summit započeti će s Policy MeetUp-om na kojem će se govoriti o budućnosti umjetne inteligencije, medicinske robotike, te digitalnih zdravstvenih inovacija i podatkovne znanosti u službi poboljšanja zdravstvene skrbi i kvalitete života građana Europske unije, što je jedan od prioriteta Europske komisije i Europskog parlamenta.

Pridružite nam se na ROBOMED-u / 3 Event Rovinj!

Registrirajte se za live ili online sudjelovanje putem:

 www.3eventrovinj.com

#medicalrobotics #3eventrovinj #ifess #medicalroboticscongress #internationalcongress #ROBOMED #MedTech #eHealth #FutureOfEurope #Access2Innovations