08.07.2024.

Pismo podrške i zahvala Udruge upućeni prof. dr. sc. prim. Juliju Meštroviću, dr. med. spec.

Dana 4. srpnja 2024. godine, mr. Dražen Jurković, dr. med. spec.,u ime Udruge uputio je pismo podrške i zahvale na izvrsnoj suradnji prof. dr. sc. prim.  Juliju Meštroviću, dr. med. spec.:

Poštovani prof. dr. sc. prim. Julije Meštrović, dr. med. spec., dragi prijatelju,

u ime Udruge poslodavaca u zdravstvu Hrvatske i u svoje osobno ime, želim Ti izraziti punu podršku i zahvalnost na izvanrednome radu i predanosti koju si pokazao tijekom  mandata kao ravnatelj Kliničkog bolničkog centra Split.

Tvoja stručnost, moralni integritet i neizmjerna posvećenost rezultirali su značajnim napretkom ne samo za bolnicu, nego i za grad Split, dalmatinsku regiju i šire. Tijekom svojeg mandata, uspio si ostvariti mnogobrojne projekte od vitalne važnosti, uključujući novi objedinjeni hitni bolnički prijem, heliodrom, odjel fizikalne terapije, kirurški blok na lokaciji  Križine, kao i veliki regionalni transfuzijski centar. Tvoj rad je unaprijedio stručnost i zadovoljstvo pacijenata, što je neprocjenjivo za cijelu zajednicu.

Svjesni smo izazova s kojima si se suočavao, te duboko cijenimo Tvoju hrabrost i upornost u vođenju bolnice unatoč preprekama. Tvoj doprinos zdravstvu ostavlja neizbrisiv trag i postavlja visoke standarde za sve buduće generacije zdravstvenih radnika.

Radujemo se nastavku suradnje s Tobom, bilo kroz nove projekte ili kroz Tvoje savjete i iskustvo koje ćeš nesumnjivo i dalje dijeliti s nama. Uvijek ćeš imati našu podršku i poštovanjem.

Srdačan pozdrav,

Direktor

mr. Dražen Jurković, dr. med. spec. 

___

Dana 7. srpnja 2024. godine, prof. dr. sc. prim.  Julije Meštrović, dr. med.spec., uputio je Udruzi poslodavaca u zdravstvu Hrvatske odgovor te, također, zahvalu na izvrsnoj suradnji:

Poštovani kolega dr. Jurkoviću, dragi prijatelju Dražene,

hvala na pismu kojeg ću čuvati kao posebno priznanje svom radu za ciljeve kojima smo svi posvećeni, a to su dobrobit naših sugrađana i zdravstveni sustav Republike Hrvatske.

Poštovani i dragi svi,
sjećat ću se uvijek i rado naših sastanaka, otvorenih i srdačnih razgovora, prisnosti, povjerenja i radosti koje smo svi na našim druženjima doživljavali.
Zbog svega toga dragi moji kolegice i kolege te poštovani i dragi naš direktore, želim našoj Udruzi puno uspjeha, a kako Udruga sjajno funkcionira tako će uspjeha i biti.
Na kraju, bio sam ponosan član Udruge poslodavaca u zdravstvu Hrvatske i na mene uvijek računajte ako našoj Udruzi ikad zatrebam.

S osobitim poštovanjem i zahvalnošću svima vama
Vaš
Julije Meštrović