[HZZO] Savjetovanje: Pravilnik o ortopedskim i drugim pomagalima - izmjene i dopune

Dana 8. svibnja 2020. godine započeo je postupak internetskog savjetovanja s javnošću o nacrtu Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o ortopedskim i drugim pomagalima.

  • Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o ortopedskim i drugim pomagalima (pdf)
  • Obrazloženje (pdf)

Svi zainteresirani mogu dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare na predloženi tekst Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o ortopedskim i drugim pomagalima do 7. lipnja 2020. godine na e-mail adresu  zainteresirana.javnost@hzzo.hr .

 

Dana 8. svibnja 2020. godine započeo je postupak internetskog savjetovanja s javnošću o nacrtu Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o postupku stavljanja ortopedskih i drugih pomagala na osnovnu i dodatnu listu ortopedskih i drugih pomagala i određivanja cijena ortopedskih i drugih pomagala.

  • Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o postupku stavljanja ortopedskih i drugih pomagala na osnovnu i dodatnu listu ortopedskih i drugih pomagala (pdf)
  • Obrazloženje (pdf)

Svi zainteresirani mogu dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare na predloženi tekst Pravilnika o postupku stavljanja ortopedskih i drugih pomagala na osnovnu i dodatnu listu ortopedskih i drugih pomagala i određivanja cijena ortopedskih i drugih pomagala do 7. lipnja 2020. godine na e-mail adresu  zainteresirana.javnost@hzzo.hr .

Izvor: HZZO

18.05.2020

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica