30.06.2022.

[HZZO] Savjetovanja s javnošću - 2022.

Dana 30. lipnja 2022. godine započeo je postupak internetskog savjetovanja s javnošću o nacrtu Odluke o izmjeni Odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja.

  • Odluka o izmjeni Odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja (.pdf)
  • Obrazloženje (.pdf)

Svi zainteresirani mogu dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare na predloženi tekst Odluke o izmjeni Odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja do 29. srpnja 2022. godine na e-mail adresu : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..“

_________

Prethodno: 

Dana 21. lipnja 2022. godine započeo je postupak internetskog savjetovanja s javnošću o prijedlogu Pravilnika o izmjenama i dopuni Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava iz obveznog zdravstvenog osiguranja.

  • Pravilnik o izmjeni i dopuni Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava iz obveznog zdravstvenog osiguranja (.pdf)
  • Obrazloženje (.pdf)

Svi zainteresirani mogu dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare na predloženi tekst Pravilnika o izmjenama i dopuni Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava iz obveznog zdravstvenog osiguranja do 20. srpnja 2022. godine na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

_________

Dana 20. lipnja 2022. godine započeo je postupak internetskog savjetovanja s javnošću o nacrtu Odluke o izmjeni Odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja.

Zbog aktualne epidemiološke situacije uzrokovane pojavom koronavirusa (bolest COVID-19) postupak savjetovanja s javnošću o nacrtu Odluke o izmjeni Odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja iznimno se skraćuje i završava s danom 27. lipnja 2022. godine.

  • Odluka o izmjeni Odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja (.pdf)
  • Obrazloženje (.pdf)

Svi zainteresirani mogu dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare na predloženi tekst Odluke o izmjeni Odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja do 27. lipnja 2022. godine na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

_________

Plan savjetovanja s javnošću o nacrtima općih akata Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje u 2022. godini:

_________

Dana 5. siječnja 2022. godine započeo je postupak internetskog savjetovanja s javnošću o nacrtu Odluke o izmjeni Odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja. Zbog aktualne epidemiološke situacije uzrokovane pojavom koronavirusa (bolest COVID-19) postupak savjetovanja s javnošću o nacrtu Odluke o izmjeni Odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja iznimno se skraćuje i završava s danom 9. siječnja 2022.godine.

  • Odluka o izmjeni Odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja (.pdf)
  • Obrazloženje (.pdf)

Svi zainteresirani mogu dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare na predloženi tekst Odluke o izmjeni Odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja do 9. siječnja 2022. godine na e-mail adresu : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..