Naručivanje Registra lijekova 2023

Registar lijekova u Hrvatskoj 2023.

[Izašao iz tiska!]

autor: Lajla Bencarić, mr.pharm.

Registar lijekova za 2023. godinu donosi pregled registriranih lijekova u Hrvatskoj sa svim obilježjima važnim za propisivanje i izdavanje.

U abecednom popisu lijekova nalaze se i lijekovi odobreni centraliziranim postupkom davanja odobrenja (CP), koja daje Europska komisija i koja važe za cijelo područje Europske unije, lijekovi odobreni decentraliziranim postupkom (DP) i oni odobreni postupkom međusobnog priznavanja (MRC).

Kako bi Registar bio što praktičniji za primjenu, u njemu se objavljuje i Lista lijekova HZZO-a koji se propisuju na recept.

 Sadržaj:

Abecedni popis lijekova odobrenih u RH; Lijekovi koji su u Listi lijekova HZZO-a navedeni samo pod nezaštićenim nazivom, a mogu ih propisivati na recept izabrani liječnici; Lijekovi koji se mogu izdavati bez recepta (BR i BRX); Biljni lijekovi odobreni u RH; INN - Internacionalni nezaštićeni nazivi (ružičaste stranice); ATK klasifikacija lijekova - (žute stranice); Nositelji odobrenja za stavljanje gotovog lijeka u promet u RH (plave stranice); Farmakoterapijski indeks. 

 

  

 

Cijena Registra lijekova je 34,50 €  (uključen PDV); za inozemstvo 43 €, a može se naručiti/kupiti:

  • plaćanjem virmanom na temelju računa;
  • plaćanjem pouzećem po primitku pošiljke (uvećano za poštanske troškove);
  • putem on-line narudžbe;

  

 

  

[NAPOMENA] Članicama Udruge poslodavaca u zdravstvu Hrvatske odobravamo sljedeće popuste: za narudžbu od 10-19 kom. popust od 10%, za narudžbu od 20-49 kom. popust od 20%, a za narudžbu od 50 i više kom. popust od 30%. 


Kontakt i informacije: 01/6311-550; e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Ispis