Svjetski dan zdravlja: Podržimo medicinske sestre i primalje!

 Živjeti zdravo kod kuće: Svjetski dan zdravlja – Podržimo medicinske sestre i primalje

Ove godine, 7. travnja, na Svjetski dan zdravlja, Svjetska zdravstvena organizacija je porukom „Podržimo medicinske sestre i primalje - odvojimo minutu i recimo hvala“ tematski naglasila važnost rada i truda medicinskih sestara i primalja i tako nas podsjetila na njihov doprinos očuvanju zdravlja svih ljudi.

Trenutno medicinske sestre zajedničkim snagama sa svim zdravstvenim radnicima ulažu velik trud u zaustavljanju širenja zaraze bolesti COVID-19, pružajući kvalitetnu skrb oboljelima, redovito komunicirajući s obiteljima i zajednicama kako bi odgovorili na sva pitanja i umirili ljude te prikupljajući podatke za znanstvena istraživanja koja će doprinijeti obogaćivanju znanja, prevenciji i liječenju oboljelih kao i ukupnom odgovoru na ovaj novi virus.

Podržimo i mi medicinske sestre i primalje, kao i sve ostale zdravstvene radnike. Sačuvajmo svoje zdravlje i zdravlje svih oko nas.

Izvor i više informacija na: HZJZ; WHO

07.04.2018

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica