17.11.2020.

[OBAVIJEST] Virtualna konferencija s međunarodnim sudjelovanjem - Shizofrenija 360°, 16.12.- 17.12.2020.

Prof. dr. sc. Igor Filipčić, ravnatelj Psihijatrijske bolnice "Sveti Ivan" Zagreb i predsjednik Organizacijskog odbora te prof. dr. sc. Norman Sartorius, predsjednik Znanstvenog odbora, pozivaju zainteresirane na virtualnu 3. hrvatsku konferenciju o shizofreniji s međunarodnim sudjelovanjem - Shizofrenija 360° koja se prvi puta ove godine održava u virtualnom prostoru, u periodu od 16. do 17. prosinca 2020. godine.

Cilj ove Konferencije je nastaviti međunarodnu suradnju, dijeliti moderne znanstvene i kliničke spoznaje te širiti znanja iz područja shizofrenije.

Ove godine povećao se broj radionica te su uvedene sekcije kratkih izvješća za mlade specijaliste, specijalizante i ostale zdravstvene djelatnike koji u multidisciplinarnim timovima sudjeluju u liječenju shizofrenih bolesnika.

Unaprjeđenjem i snažnim razvojem integrativnog pristupa, novim sociorehabilitacijskim modelima te uz primjenu moderne farmakoterapije, psihoterapije i novih metoda liječenja, pomiču se granice u kvaliteti i uspješnosti liječenja oboljelih od shizofrenije, stoga sve zainteresirane pozivamo na odziv i aktivno sudjelovanje na Konferenciji.

Više na: Shizofrenija 360° – 2020 god. – Preliminarni program – poziv

------------

Najnovije informacije o Konferenciji mogu se pratiti  OVDJE