29.05.2019.

[NARUČITE!] Zbirka zakona iz područja zdravstva - s obrazloženjem

 

    Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske u suradnji s predstavnicima zdravstvene administracije, pripremila je za izdavanje ediciju

Zbirka zakona iz područja zdravstva s obrazloženjem (grupa autora)

   Zbirka sadrži devet zakona koji bitno određuju legislativu u području zdravstva: ZAKON O ZDRAVSTVENOJ ZAŠTITI, ZAKON O ZAŠTITI PRAVA PACIJENATA, ZAKON O KVALITETI  ZDRAVSTVENE  ZAŠTITE, ZAKON O ZAŠTITI PUČANSTVA OD ZARAZNIH BOLESTI, ZAKON O OBVEZNOM ZDRAVSTVENOM OSIGURANJU, ZAKON O DOBROVOLJNOM ZDRAVSTVENOM OSIGURANJU, ZAKON O LIJEKOVIMA, ZAKON O MEDICINSKIM PROIZVODIMA, ZAKON O PODACIMA I INFORMACIJAMA U ZDRAVSTVU.

   Uz svaki zakon priloženo je opširno obrazloženje i komentar stručnjaka iz predmetnog područja (Velibor Drakulić, Vera Katalinić Janković, Jasminka Katić Bubaš, Marijana Mihaljević, Jasenka Pap, Tanja Paun, Marija Pećanac, Bojan Vidović), tekst odnosno pročišćeni tekst zakona, te pojedine izmjene i dopune zakona ukoliko ih je bilo. Navedeni zakoni objavljeni u zasebnoj ediciji, praktičan su priručnik svakom zdravstvenom djelatniku, kao i ostalim zaposlenicima u zdravstvu, ali i drugim osobama koje se bave tematikom predmetnih zakona.

   Najavljujemo da će po donošenju izmjena i dopuna Zakona o obveznom zdravstvenom osiguranju biti tiskana edicija, koja će sadržavati pročišćeni tekst navedenog Zakona, kao i popratno obrazloženje te prethodne tekstove izmjena i dopuna Zakona. Također, Udruga će i nadalje pratiti promjene pravne regulative u području zdravstva, te prema potrebi tiskati edicije koje će sadržavati izmjene vezane uz zakone sadržane u ovoj Zbirci, kao i izmjene vezane uz druge zakonske i podzakonske akte te kolektivne ugovore.

   Zbirka je tiskana u formatu A5, obima oko 530 stranica. Cijena Zbirke iznosi 290,00 kuna (uključen PDV), a za članice Udruge poslodavaca u zdravstvu Hrvatske iznosi 230,00 kuna (uključen PDV).

   Zbirka se može naručiti/kupiti:

  • plaćanjem virmanom na temelju ispostavljenog računa;
  • osobno u prostorijama Udruge, Savska 41/VII, Zagreb;
  • pouzećem po primitku pošiljke (uvećano za poštanske troškove);
  • putem on-line narudžbe:
    NARUCIVANJE

Kontakt i informacije:

  • t: 01/6311-550
  • e: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.