29.09.2022.

[PRIJAVITE SE!] 125. Kongres poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, 06.-07.10.2022.

Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske i ove godine organizira

125. Kongres poslodavaca u zdravstvu Hrvatske

6. i 7. listopada 2022. godine u hotelu Olympia Sky, Vodice

Kongresi Udruge redovito okupljaju veliki broj sudionika, uključujući gotovo sve ključne dionike u hrvatskom zdravstvu, ali i šire, što ovaj Kongres, prema nizu zdravstvenih dužnosnika, predstavnika lokalne/regionalne samouprave i ekspertnih sudionika te aktualnosti i važnosti tema, zasigurno čini jednim od najvažnijih zdravstvenih skupova u 2022. godini.

Teme ovogodišnjeg Kongresa bit će posvećene reformi zdravstva, funkcioniranju i poslovanju zdravstvenih ustanova te novoj pravnoj regulativi u zdravstvu, kao i specifičnostima hrvatskog zdravstvenog sustava te zdravstvenih sustava pojedinih zemalja u okruženju.

-- Kongres je bodovan sukladno Pravilniku HLK s 16 bodova za aktivne i 11 bodova za ostale sudionike.

-- Program Kongresa može se pogledati OVDJE.

-- Kotizacija (uključuje kongresne materijale, 2 ručka i 1 coffee-break):

  • Ustanove-članice:   1.950,00 kn/258,81 €  (PDV uključen u cijenu)        
  • Ostali sudionici:      2.450,00 kn/325,17 € (PDV uključen u cijenu)

*) tečaj=7,53450

Uplata kotizacije na: Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, IBAN HR2523600001101235488, Zagrebačka banka d.d., poziv na broj HR00 1611-(OIB: ustanove ili osobni), uz naznaku “Kongres”. Po uplati, račun šaljemo e-mailom i/ili poštom na adresu. Ponudu za uplatu kotizacije možete zatražiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

-- Smještaj za sudionike Kongresa osiguran je u hotelu Olympia u Vodicama, a rezervaciju svog smještaja obavljaju sudionici izravno s hotelom. Napomena: kapaciteti hotela Olympia Sky u ovom trenutku su popunjeni. Informacije o cijenama i načinu rezervacije mogu se pronaći na: 
  • Rezervacija smještaja može se izvršiti online, putem poveznice: OVDJE te
  • Putem popunjavanja i slanja obrasca za rezervaciju smještaja: OVDJENapomena: obrazac je potrebno isprintati, ispuniti tražene podatke, skenirati te dostaviti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Rezervirajte svoje mjesto na Kongresu i prijavite se putem niže priložene prijavnice!

   SPONZORI                                                    

 _______

   PRIJAVNICA ZA KONGRES                                 

(*molimo popuniti sva polja)

Ustanova je članica UPUZ.HR


Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti Udruge poslodavaca u zdravstvu Hrvatske i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.Za sva pitanja možete nas kontaktirati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

S poštovanjem,

UPUZ.HR

_______

Kontakt:

  • e: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • t: +385 (0)1 6311 562
  • m: +385 (0)99 806 90 40