15.09.2020.

[e-Kongres] 123. Kongres poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, 19.10.-23.10.2020.

U proteklih gotovo 50 godina, Udruga poslodavaca u zdravstvu svake godine u jesenskom terminu organizira svoj tradicionalni, veliki zdravstveni skup u Opatiji.

Duga tradicija naših susreta u prelijepoj Opatiji, uz analize svih aktualnih događanja u zdravstvu i druženje najodgovornijih ljudi u sustavu, zasigurno nas ispunjava zadovoljstvom i ponosom, ali također predstavlja i obvezu neprekinutog nastavka te tradicije i u sadašnjim uvjetima.

123. Kongres poslodavaca u zdravstvu Hrvatske s međunarodnim sudjelovanjem, zbog okolnosti uzrokovanih epidemijom bolesti COVID-19, po prvi puta će se održati "online", elektroničkim putem, od 19. do 23. listopada 2020. godine.

Ovogodišnji e-Kongres po aktualnosti tema, nizu zdravstvenih dužnosnika i ekspertnih sudionika te međunarodnom karakteru, zasigurno predstavlja najvažniji zdravstveni skup u 2020. godini, koji će okupiti gotovo sve ključne aktere u hrvatskom zdravstvenom sustavu, ali i šire.

e-Kongres će se održavati tijekom pet dana u trajanju od 2 sata (od 11.00 do 13.00 h), a teme će se fokusirati na funkcioniranje i poslovanje zdravstvenih ustanova, na provedbu zakonske regulative u zdravstvu te na specifičnosti zdravstvenog sustava Republike Hrvatske i nekih zemalja u okruženju, s obzirom na novonastalu situaciju uzrokovanu koronavirusom.

Sve navedeno definira naš e-Kongres kao izvrsnu platformu za razmjenu informacija, iskustava i ideja, te prigodu za razgovor o aktualnostima zdravstvenog sustava i prijedlozima za rješavanje otvorenih pitanja.

e-Kongres je bodovan sukladno pravilima HLK, te je aktivnim sudionicima dodijeljeno 16 bodova, a pasivnim sudionicima 11 bodova.

Kotizacija za predstavnike ustanova-članica Udruge i sudionike iz institucija-pokrovitelja iznosi 1.900,00 kn (s PDV-om) te omogućuje praćenje e-Kongresa, uključivanje i sudjelovanje svih zainteresiranih zaposlenika iz navedenih ustanova. Za svaki daljnji pojedinačni zahtjev za dodjelu bodova sudionicima, potrebno je nadoplatiti 200,00 kn.

Za sve ostale sudionike, kotizacija (s PDV-om) iznosi 2.500,00 kn za svaku pojedinačnu prijavu.

U kotizaciju je također uključen i po jedan primjerak priručnika Registar lijekova 2020. te primjerak Zbirke zakona iz područja zdravstva - s obrazloženjem, koji će biti dostavljeni poštom na naznačenu adresu.

Uskoro donosimo više detalja o programu e-Kongresa, načinu plaćanja, praćenja i sudjelovanja, a prijavu za e-Kongres možete izvršiti na niže priloženoj prijavnici. 

Kontakt i informacije: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., tel. 01 6311 562, mob. 099 806 9040.

 

(Napomena: Sva polja su obavezna!)

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

Ustanova je članica UPUZ.HRZa sva pitanja možete nas kontaktirati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

S poštovanjem,

UPUZ.HR