[PRIJAVITE SE!] 121. Kongres poslodavaca u zdravstvu Hrvatske - Šibenik, 25.10. - 26.10.2018.

U jesen 2018. godine, Udruga organizira 121. Kongres poslodavaca u zdravstvu Hrvatske s međunarodnim sudjelovanjem, koji će se po prvi puta održati u Amadria Park Hotelu Ivan u Šibeniku25. i 26. listopada 2018. godine, pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović.

Ovogodišnji 121. Kongres po aktualnosti tema, nizu zdravstvenih dužnosnika i ekspertnih sudionika te međunarodnom karakteru, zasigurno predstavlja najvažniji zdravstveni skup u 2018. godini, koji će okupiti gotovo sve ključne aktere u hrvatskom zdravstvenom sustavu, ali i šire.

Teme ovogodišnjeg Kongresa koncentirat će se na funkcioniranje i poslovanje zdravstvenih ustanova, na novu zakonsku regulativu u zdravstvu, te na specifičnosti zdravstvenog sustava Republike Hrvatske i nekih zemalja u okruženju.

Pored  ravnatelja i menadžmenta gotovo svih javnih i privatnih zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj, među predavačima i sudionicima Kongresa su:

  • prof.dr.sc. Milan Kujundžić, dr.med., ministar zdravstva Republike Hrvatske,
  • Samo Fakin, dr.med., ministar zdravstva Republike Slovenije,
  • dr.sc. Kenan Hrapović, dipl.oecc., ministar zdravlja Crne Gore,
  • doc.dr.sc. Ines Strenja, dr.med., predsjednica Odbora sa zdravstvo i socijalnu politiku Hrvatskog sabora sa suradnicima,
  • Lucian Vukelić, dr.med.spec., ravnatelj HZZO-a sa suradnicima,
  • doc.dr.sc. Vlatka Martinović, dr.med., direktorica Federalnog fonda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja Federacije BiH,
  • prim. Željko Plazonić, dr.med., državni tajnik u Ministarstvu zdravstva Republike Hrvatske,

zatim predstavnici Hrvatskog liječničkog zbora te mnogobrojni predstavnici komora, udruga  pacijenata, sindikata, stručnih društva i ostalih organizacija u zdravstvu Hrvatske, kao i predstavnici farmaceutske industrije, IT sektora i medija, uz domaće i međunarodne stručnjake iz različitih područja vezanih za zdravstveni sustav.

Sudionici kongresa mogu doznati najnovije spoznaje, trendove i informacije na zanimljivim predavanjima i okruglim stolovima te mogu sudjelovati u raspravama na kojima relevantni stručnjaci govore o aktualnim pitanjima zdravstveno-ekonomske, pravne, obrazovne, političke i druge tematike, izravno vezane uz funkcioniranje hrvatskog zdravstvenog sustava i poslovanje zdravstvenih ustanova. Godinama se na kongresima poslodavaca u zdravstvu prikazuje najtočnija i najcjelovitija analiza poslovanja zdravstvenih ustanova i zdravstvenog sustava u cjelini, stoga ponovno očekujemo vrlo veliki broj posjetitelja i odličnu medijsku popraćenost.

Kongres će biti bodovan sukladno pravilima HLK (15 bodova za aktivne, 10 bodova za pasivne), HLJK (aktivni/pasivni 1,5 bod) te HKMS.

Kotizacija za sudjelovanje ostaje na razini prošlogodišnjih, te s PDV-om za predstavnike ustanova-članica Udruge i sudionike iz institucija-pokrovitelja iznosi 1.550,00 kn, dok za ostale sudionike iznosi 1.980,00 kn. Kotizacija uključuje kongresnu torbu s materijalima te dva ručka (1. i 2. dan) i coffee-break.

Program Kongresa može se pogledati OVDJE.

Prijava za Kongres može se izvršiti OVDJE.

Iznos kotizacije molimo uplatiiti na žiro-račun kod Zagrebačke banke, IBAN: HR2523600001101235488, Model: 00, Poziv na br: 1611-(OIB vaše ustanove), uz naznaku "Kongres".

Informacije o cijeni i načinu rezervacije smještaja mogu se naći OVDJE.

Rezervaciju hotelskog smještaja sudionici mogu izvršiti OVDJE (booking code: UPUZ18)

Napomena: Hotel Ivan je popunjen, stoga se daljnje rezervacije mogu izvršiti u Hotelu Jure, a u slučaju poteškoća s online-rezervacijom ili upita vezanih za smještaj, sudionici mogu zatražiti asistenciju Amadria Park Hotela na tel. 022/361-054, 022/361-001 ili na e-mail: info@amadriapark.com

____________________

 Za sva pitanja možete nas kontaktirati na tel. 01/6311-562 ili e-mail: blazenka.grgic@upuz.hr

23.10.2018

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica