123. Kongres poslodavaca u zdravstvu Hrvatske- Opatija, 22.10.- 23.10.2020.

U jesen 2020. godine, Udruga organizira svoj redovni kongres! Ovog puta to je 123. Kongres poslodavaca u zdravstvu Hrvatske s međunarodnim sudjelovanjem, koji će se održati u Amadria Park Hotel Royal, u Opatiji 22. i 23. listopada 2020. godine.

Ovogodišnji 123. Kongres po aktualnosti tema, nizu zdravstvenih dužnosnika i ekspertnih sudionika te međunarodnom karakteru, zasigurno predstavlja najvažniji zdravstveni skup u 2020. godini, koji će okupiti gotovo sve ključne aktere u hrvatskom zdravstvenom sustavu, ali i šire.

Teme ovogodišnjeg Kongresa koncentirat će se na funkcioniranje i poslovanje zdravstvenih ustanova, na novu pravnu regulativu u zdravstvu, te na specifičnosti zdravstvenog sustava Republike Hrvatske i nekih zemalja u okruženju s obzirom na novonastalu situaciju uzrokovanu koronavirusom.

Više informacija uskoro!

24.07.2020

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica