[UPUZ.HR] Zahvala mr.sc. Dragutinu Korošecu, dr.med.vet.

Povodom odlaska u mirovinu našeg uvaženog, dugogodišnjeg predsjednika Stručnog društva ljekarni mr.sc. Dragutina Korošeca, dr.med.vet., direktor mr. Dražen Jurković, dr.med.spec., od strane Udruge i svoje osobno ime, uputio je zahvalu mr.sc. Korošecu na odličnoj, višegodišnoj suradnji. 
 
Tekst zahvale donosimo u nastavku, a također i odgovor mr.sc. Korošeca.
 
Poštovani i dragi mr.sc. Korošec, dr.med.vet.,
U ime Udruge poslodavaca u zdravstvu Hrvatske i u svoje osobno ime, od srca Vam zahvaljujem na višegodišnjoj odličnoj suradnji koju smo imali s Vama i s Ljekarnama Koprivnica, koje ste uspješno vodili. Svojom vrhunskom stručnošću, predanošću i znanjem postavili ste nove standarde upravljanja i potvrdili značaj i kvalitetu hrvatskog ljekarništva.
Posebno Vam zahvaljujem na odličnom vođenju i organizaciji našeg Stručnog društva ljekarni i trudu koji ste uložili tijekom više mandata.
Nadam se da ćemo ostati u kontaktu i želim Vam puno sreće i zadovoljstva u novim izazovima!
 

Novoizabrana predsjednica SD ljekarni Andreja Knežević, dosadašnji predsjednik Dragutin Korošec i novoizabrana dopredsjednica Ivanka Živković

----------------
Poštovani i cijenjeni mr. Dražen Jurković, dr.med. kao i svi zaposleni u UPUZ-u HR,
od sveg srca Vam svima zahvaljujem na Vašoj zahvali, te upućujem i ja svima Vama Zahvalu za suradnju i stručnu pomoć koju ste mi pružali u radu za dobrobit hrvatskog ljekarništva i vođenju Stručnog društva Ljekarni, kojem želim još bolji i plodonosniji rad u narednom razdoblju.
Bez Vaše stručne pomoći ne bi bilo moguće uspješno raditi i voditi Stručno društvo Ljekarni.
Bilo mi je čast i zadovoljstvo surađivati s Vama na dobrobit hrvatskog ljekarništva.
Veselim se našim budućim susretima i želim Vam daljnji uspješni rad i osobno zadovoljstvo uz dobro zdravlje.
S poštovanjem,
mr.sc. Dragutin Korošec 

05.03.2018