[UPUZ] Dopisi HZZO-u i Ministarstvu gospodarstva

Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske uputila je upit Hrvatskom zavodu za zdravstveno osiguranje vezano uz planirane mjere s obzirom na smanjenje, odnosno u nekim ustanovama privremeni prestanak, pružanja zdravstvenih usluga, a nastavno na dopis upućen 17. ožujka 2020. godine; upit se može pogledati: OVDJE.

 

Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske također je uputila upit Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta vezano uz mogućnost korištenja potpora za zapošljavanje donesenih s obzirom na epidemiju bolesti uzrokovane koronavirusom, od strane privatnih poliklinika i bolnica te drugih privatnih ustanova koje imaju sklopljen ugovor o provođenju zdravstvene zaštite s Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje; upit se može pogledati: OVDJE.

03.04.2020

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica