Oglas za stručno osposobljavanje za rad: stručni/a suradnik/ca novinar/ka - komunikolog/inja

U tijeku je natječaj za stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa za mjesto stručni/a suradnik/ca novinar/ka – komunikolog/inja u Udruzi poslodavaca u zdravstvu Hrvatske.

U naš tim primamo kreativnu, komunikativnu i odgovornu osobu, zainteresiranu za sastavljanje raznih vrsta objava (za medije, web, društvene mreže) za Udrugu i članice Udruge, analizu informacija o aktualnostima iz područja zdravstva, ali i drugih područja, sudjelovanje u organizaciji kongresa, konferencija, i drugih događanja, te mnoge druge s time povezane aktivnosti.

Potrebno je imati visoku stručnu spremu novinarstva ili komunikologije, te ispunjavati uvjete Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za mjeru stručnog osposobljavanja za rad bez zasnivanja radnog odnosa.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave na e-mail. info@upuz.hr, a za sve informacije stojimo na raspolaganju na broju telefona: 01 6311 550.

Informacije o ovom oglasu dostupne su i na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje:

https://burzarada.hzz.hr/Posloprimac_RadnaMjesta.aspx

07.11.2019

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica