[OBAVIJEST] Vezano za Pravilnik o sanitetskom prijevozu - NN 72/2019

U Narodnim novinama, broj 72/2019, datum tiskanog izdanja 31. srpnja 2019. godine, objavljen je Pravilnik o organizaciji i načinu obavljanja djelatnosti sanitetskog prijevoza, te isti stupa na snagu osmog dana od dana objave.

S obzirom da navedeni Pravilnik donosi određene novine, a osobito glede povećanja broja članova tima sanitetskog prijevoza te prijavno-dojavnu jedinicu sanitetskog prijevoza, Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske uputila je dopis Ministarstvu zdravstva s molbom za pojašnjenjem glede stručne spreme i kompetencija dispečera u prijavno-dojavnoj jedinici, te Hrvatskom zavodu za zdravstveno osiguranje s molbom za informacijom hoće li se pristupiti izmjeni odnosno dopuni Odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja.

 

 

 

07.08.2019

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica