[NAJAVA] Konferencija "Integrativni pristup liječenju oboljelih od shizofrenije", 06.-07.06.2018.

Najavu i poziv na Konferenciju možete pročitati u nastavku, a više informacija možete pogledati OVDJE.
 
Poštovani,
izrazita nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas na prvu međunarodnu konferenciju Shizofrenija 360° pod nazivom “Integrativni pristup liječenju oboljelih od shizofrenije” koji će se održati u Zagrebu, u Psihijatrijskoj bolnici Sveti Ivan,  6. i 7. lipnja 2018. godine.
Cilj  konferencije je  okupiti zdravstvene djelatnike iz Hrvatske i susjednih zemalja  radi unaprjeđenja suradnje te  izmijene kliničkih iskustava  i znanstvenog rada iz područja shizofrenije. 
Želja nam je stručnim programom kroz izlaganja i radionice  obuhvatiti sve izazove s kojima se  svakodnevno susrećemo od akutne do kronične faze bolesti.
Vjerujemo kako  primjenom integrativnog pristupa liječenja koji provodi multidisciplinaran tim, a obuhvaća modernu farmako i psihoterapiju te socio-rehabilitacijski model omogućavamo brži i potpuniji oporavak  oboljelih od shizofrenije.
 
Veselimo se Vašem dolasku i aktivnom sudjelovanju.
Predsjednik organizacijskog odbora:
Prof. dr. sc. Igor Filipčić
 

22.03.2018

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica