{NAJAVA} 03. i 04.11.2017. Bolnica Rovinj i Medicinski fakultet u Osijeku - glavni organizatori Annual Congress of the International Academy of Manual/Musculoskeletal Medicine u Rovinju

Iznimna nam je čast najaviti da je Bolnica za ortopediju i rehabilitaciju 'Prim.dr. Martin Horvat' Rovinj, u suradnji s Medicinskim fakultetom Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, glavni organizator međunarodnog Annual Congress of the International Academy of Manual/Musculoskeletal Medicine (IAMMM) koji će se održati u Rovinju dana 3. i 4. studenog 2017. godine.

Pripremljen je iznimno bogat program aktualnih predavanja s popisom najcjenjenijih svjetskih stručnjaka iz područja fizikalne i rehabilitacijske medicine, ortopedije, neurologije i medicine boli.

Bitno je naglasiti da se Annual Congress of the International Academy of Manual/Musculoskeletal Medicine (IAMMM) održava svake godine u glavnim gradovima država članica (Kopenhagen, Berlin, Bruxelles, Bordeaux, Padova, Bratislava, etc.) te je iznimna čast da ove godine upravo Bolnica Rovinj sudjeluje kao jedan od glavnih organizatora.

Održavanje stručnog Kongresa ove razine od iznimne je važnosti za cjelokupni znanstveni i zdravstveni sustav Republike Hrvatske te je iz tog razloga ovaj Kongres dobio i visoko pokroviteljstvo predsjednice Republike Hrvatske te Ministarstva zdravstva.

Više informacija o Kongresu na: http://www.academylogistics.net/ i http://www.academylogistics.net/rapidcart/
 

  • 7947_sliderImage
  • bolnica Rovinj
  • 73e95ba887878134493d
  • slika_5
  • Bolnica-Rovinj-min
  • KONGRS MARIMKO.JPG

12.10.2017