[MiZ] Nacionalni plan specijalističkog usavršavanja zdravstvenih radnika za razdoblje 2020.-2024.

U svrhu izrade Nacionalnog plana specijalističkog usavršavanja zdravstvenih radnika za razdoblje 2020. - 2024. godine, Ministarstvo zdravstva RH poziva da se do 30. svibnja 2019. godine u Ministarstvo dostave prijedlozi odnosno podaci o potrebi za odgovarajućim specijalnostima zdravstvenih radnika (dr. med., dr. med. dent., mag. pharm. i mag. med. biochem.) i njihovom broju.

Prijedlog broja određenih specijalizacija i užih specijalizacija potrebno je obrazložiti i temeljiti na potrebnom razvoju zdravstvene djelatnosti, postojećem broju zdravstvenih radnika pojedinih specijalnosti, njihovom rasporedu i dobnoj strukturi.

Sukladno odredbi članka 182. stavka 4. Zakona o zdravstvenoj zaštiti, Nacionalni petogodišnji plan specijalističkog usavršavanja bit će temelj za donošenje godišnjeg plana potrebnih specijalizacija i užih specijalizacija.

Izvorni dokument: Poziv Ministarstva zdravstva RH, 08.04.2019.

 

 

 

23.04.2019

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica