Međunarodna konferencija o integriranoj skrbi (ICIC20) - Poziv za prijavu sažetaka i produženje roka

Organizacijski odbor 20. po redu Međunarodne konferencije o integriranoj skrbi (ICIC20) sa zadovoljstvom obavještava javnost da će se ovogodišnja Konferencija održati u Kongresnom centru Amadria Park, Šibenik, Hrvatska, od 27. do 29. travnja 2020. godine te poziva zainteresirane na dostavu sažetaka radova.

Konferencija je organizirana u partnerstvu s Ministarstvom zdravstva Republike Hrvatske, Gradom Zagrebom, Domom zdravlja Zagreb - Centar, Hrvatskom akademijom znanosti i umjetnosti, Sveučilištem u Zagrebu, Međunarodnim sveučilištem Libertas i Katoličkim sveučilištem u Hrvatskoj. Na Konferenciji će sudjelovati 1000 istraživača, kliničara i menadžera iz preko 60 zemalja koji se bave pružanjem integrirane zdravstvene i socijalne skrbi.

Znanstveno-savjetodavni odbor Konferencije sastavljen je od vodećih međunarodnih stručnjaka u području politike i prakse integrirane skrbi te je sada u postupku prihvaćanja radova vezanih za znanost, znanja i primjenu integrirane skrbi, a posebice onih koji se odnose na teme konferencije. Rok za prijavu sažetaka je petak, 11. listopada 2019. Program će biti objavljen u studenom 2019., a krajnji rok za potvrdu vašeg mjesta i rezervaciju prijave je 31. prosinca 2019. godine.

Napomena: Posebna pažnja posvećena je radovima koji pokazuju aktivnu uključenost ljudi u bilo koji ili cijeli dizajn, implementaciju i evaluaciju!

Svi prihvaćeni sažeci bit će objavljeni u Međunarodnom časopisu za integriranu njegu (Impact Factor 2.489) Prihvaćeni sažeci pojavit će se u programu kao formalna usmena prezentacija, radionica ili poster, ako to Znanstveni odbor bude smatrao prikladnim. Svi prihvaćeni sažeci natjecati će se za godišnju nagradu za integriranu njegu IFIC-a.

Izvor i više informacija na: ICIC20 - 20th International Conference on Integrated Care

16.09.2019

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica