[HZZO] Postupak donošenja općih akata - savjetovanje s javnošću

10. siječnja 2020. godine započeo je postupak internetskog savjetovanja s javnošću:

- O prijedlogu Pravilnika o izmjenama Pravilnika o izmjeni i dopuni Pravilnika o načinu i postupku izbora doktora specijaliste medicine rada.

  • Pravilnik o izmjeni i dopuni Pravilnika o načinu i postupku izbora doktora specijaliste medicine rada (pdf)
  • Obrazloženje (pdf)

- O prijedlogu Odluke o izmjenama i dopuni Odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju specifične zdravstvene zaštite.

  • Odluka o izmjenama i dopuni Odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju specifične zdravstvene zaštite (pdf)
  • Obrazloženje (pdf)

- O prijedlogu Pravilnika o izmjeni Pravilnika o pravima, uvjetima i načinu ostvarivanja prava iz obveznog zdravstvenog osiguranja u slučaju ozljede na radu i profesionalne bolesti.

  • Pravilnik o izmjeni Pravilnika o pravima, uvjetima i načinu ostvarivanja prava iz obveznog zdravstvenog osiguranja u slučaju ozljede na radu i profesionalne bolesti (pdf)
  • Obrazloženje (pdf)

Svi zainteresirani mogu svoje prijedloge, primjedbe i komentare na predložene tekstove navedenih općih akata dostaviti do 9. veljače 2020. godine na e-mail adresu zainteresirana.javnost@hzzo.hr .

13.01.2020

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica