[e-Savjetovanja] Ministarstvo zdravstva i Ministarstvo poljoprivrede

Ministarstvo zdravstva Republike Hrvatske 11. listopada 2019. godine otvorilo je javno e-Savjetovanje o Nacrtu pravilnika o izmjeni Pravilnika o prostoru, nastavnim sredstvima, opremi i drugim uvjetima koje moraju osigurati Hrvatski crveni križ i ovlaštene zdravstvene ustanove za provođenje nastave iz predmeta "Pružanje prve pomoći osobama ozlijeđenim u prometnoj nesreći". Javna rasprava traje do 10. studenog 2019. godine.

 

 

Vezano za plaćanje naknade za korištenje općekorisnih funkcija šuma,  Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske 4. listopada 2019. godine otvorilo je javno e-Savjetovanje s javnošću za Obrazac prethodne procjene za Nacrt prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o šumama te javno e-Savjetovanje s javnošću za Obrazac prethodne procjene za Nacrt prijedloga zakona o prehrambeno-tehnološkoj, biotehnološkoj i nutricionističkoj djelatnosti. Javna rasprava traje do 19. listopada 2019. godine.

15.10.2019

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica