[Dopis MiZ-u] Ostvarivanje prava iz radnog odnosa tijekom trajanja epidemije COVID-19

Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, nastavno na dopis koji je 14. travnja 2020. godine uputila Ministarstvu zdravstva u svezi s otvorenim pitanjem ostvarivanja prava iz radnog odnosa radnika u sustavu zdravstva i organizacije rada za vrijeme trajanja epidemije bolesti COVID–19, ponovo je u svezi s tim 30. travnja 2020. godine istom naslovu uputila još jedan dopis, koji se može pogledati: OVDJE.

 

                  [str. 1/2]

-----------------

Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske uputila je 14. travnja 2020. godine dopis Ministarstvu zdravstva vezano za otvorena pitanja ostvarivanja prava iz radnog odnosa radnika u sustavu zdravstva i organizacije rada za vrijeme trajanja epidemije bolesti COVID – 19; dopis se može pogledati: OVDJE.

  

         [str. 1/5]

   

30.04.2020

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica