[Dnevnik 3 HRT] Prof.dr.sc. Bušić o dostignućima Klinike za očne bolesti KB "Sveti Duh"

Dana 12. rujna svake godine obilježava se Nacionalni dan ambliopije, pa se tako i ove godine održava svečano obilježavanje tog Dana u prostorijama Ministarstva zdravstva RH, uz predstavlje novog protokola provedbe Nacionalnog programa ranog otkrivanja slabovidnosti, a u organizaciji Ministarstva zdravstva RH, KB „Sveti Duh“ te njezina ravnatelja i predsjednika Udruge prof.dr.sc. Mladena. Bušića, prim.dr.med.

Dnevnik 3 HRTV-a je 11.09.2018. prikazao prilog o Klinici za očne bolesti KB "Sveti Duh" koja je jedna od najpriznatijih na svijetu na području oftalmologije te u koju, zbog izvrsne opremljenosti i stručnosti, na edukaciju dolaze liječnici iz cijeloga svijeta.

Naša zemlja, kroz stručnost Klinike za očne bolesti KB "Sveti Duh",  ide u korak sa svjetskim dostignućima te, naglašava ravnatelj KB-a i predstojnik Klinike, prof.dr.sc. Mladen Bušić, "stječe ugled centra izvrsnosti na svjetskoj razini, gdje ljudi dolaze po znanje, što znači da je RH spremna izvoziti svoje znanje, da ga ima i da ga kao takva može prezentirati cijelom svijetu", čime se podiže ne samo ugled KB "Sveti Duh", nego i cijele RH.

Prilog se može pogledati na poveznici:

www.presscut.hr/videoclip/VideoClip_3342953.wmv

12.09.2018