[15.04.2019. "Otvoreno"] O izgradnji Nacionalne dječje bolnice u Blatu

15.04.2019. HRT1 - emisija "Otvoreno"

Hoće li, nakon trideset godina, u zagrebačkom naselju Blato, oživjeti gradilište sveučilišne bolnice i u taj se objekt useliti dječja bolnica? Ili će se graditi na drugoj lokaciji? Kada bi taj projekt, napokon, mogao biti gotov? Danas je predstavljen prvi dio projekta izgradnje nacionalne dječje bolnice. Za pripremu potrebne dokumentacije osigurano je gotovo 42 i pol milijuna kuna, od čega je 85 posto financirano iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

GOSTI; prof. dr. sc. MILAN KUJUNDŽIĆ, ministar zdravstva; prof. dr. sc. GORAN ROIĆ, ravnatelj Klinike za dječje bolesti Zagreb, prof. dr. sc. DAVOR ŠTIMAC, ravnatelj KBC-a Rijeka te prof. dr. sc. RAJKO OSTOJIĆ, biši ministar zdravstva i potpredsjednik SDP-a.

Emisija se može pogledati na poveznici: https://www.hrt.hr/enz/otvoreno/505383/

16.04.2019

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica