Komentari polaznika - Dubravka Jakšetić

Dubravka Jakšetić, ravnateljica DZ Gospić

U mreži odgovornosti koje nose poslovi upravljanja  zdravstvu upravo ovaj program usavršavanja menadžera u zdravstvenom sustavu  je bio iznimno potreban i svima koristan iz više razloga.

Ponajprije adekvatnost programskog sadržaja iz važnih poslovnih područja na svim razinama zdravstvene zaštite, a koji su itekako primjenjivi u svakodnevnoj praksi.
Zatim odabir predavača. Ljudi sa bogatim znanjima i praktičnim iskustvima koji su nesebično podijelili znanje te nam dali mogućnost i smjernice da analiziramo gdje i u čemu smo dobri, gdje i  što možemo bolje, a što mijenjati.
Glavna misao vodilja bila je" kako unaprijediti", naravno imajući u vidu krajnjeg korisnika ali i ekonomski aspekt.
Posebna pohvala odličnom okružju i fenomenalnim uvjetima rada.
I na kraju  ono što ostaje za cijeli život-nova poznanstva i prijateljstva i spremnost svakog pojedinca iz grupe na razmjenu iskustava i pomoć.
NEPROCJENJIVO

12.07.2017

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica