[ZAVRŠNI PROGRAM] Konferencija "Integrativni pristup liječenju oboljelih od shizofrenije", 06.-07.06.2018.

Izrazita nam je čast i zadovoljstvo pozvati sve zainteresirane na I. Konferenciju s međunarodnim sudjelovanjem Shizofrenija 360° pod nazivom “Integrativni pristup liječenju oboljelih od shizofrenije” koja će se održati u Zagrebu, u Psihijatrijskoj bolnici Sveti Ivan6. i 7. lipnja 2018. godine.
 
Cilj  Konferencije je  okupiti zdravstvene djelatnike iz Hrvatske i susjednih zemalja  radi unaprjeđenja suradnje te  izmjene kliničkih iskustava  i znanstvenog rada iz područja shizofrenije. 
Želja nam je stručnim programom kroz izlaganja i radionice  obuhvatiti sve izazove s kojima se  svakodnevno susrećemo od akutne do kronične faze bolesti.
Vjerujemo kako primjenom integrativnog pristupa liječenja koji provodi multidisciplinaran tim, a obuhvaća modernu farmako i psihoterapiju te socio-rehabilitacijski model, omogućavamo brži i potpuniji oporavak  oboljelih od shizofrenije.
 
Završni program Konferencije “Integrativni pristup liječenju oboljelih od shizofrenije” – SHIZOFRENIJA 360° možete pogledati OVDJE.
 
S veseljem očekujemo održavanje Konferencije i zajedničko druženje!
 
Srdačan pozdrav,
Prof. dr. sc. Igor Filipčić
Predsjednik organizacijskog odbora
 

Više informacija na: www.pbsvi.hr

 

30.05.2018