Svečano proslavljen Dan Doma za starije i nemoćne Villa Brezovica

Uz prigodni program, na blagdan svete Ane, već tradicionalno uz nazočnost korisnika doma i njihovih obitelji, 26. srpnja 2017. proslavljen je Dan Doma za starije i nemoćne osobe Villa Brezovica u Brezovici pokraj Zagreba.

ravnateljica: Ana Jelančić,dr.med

Svečanost je započela svetom misom u kapeli Doma, a nastavilo se druženjem uz glazbu i svečani ručak korisnika doma, njihovih obitelji i uzvanika. Villa Brezovica jedan je od najbolje opremljenih ustanova za brigu i skrb za osobe treće životne dobi. Za preko 90 korisnika Doma brine se 60 djelatnika raznih struka 24 sata dnevno.

Ravnateljica doma Ana Jelančić, dr.med., zahvalila je nazočnima riječima: “Hvala Vam što ne zaboravljate svoje roditelje, bake i djedove, i što temeljne vrijednosti života i obitelji njegujete svaki dan. Sretna sam što naša ustanova pomaže u očuvanju tih vrijednosti. Villa Brezovica je mjesto gdje se ljubav i briga prema obitelji nadopunjuju, podržavaju i prenose na nove generacije".

 

Više o Domu za starije i nemoćne osobe Villa Brezovica potražite na: www.villabrezovica.com

27.07.2017

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica