Savjetovanje Udruge poslodavaca u zdravstvu 5. i 6.prosinca 2013. godine

Udruga poslodavaca u zdravstvu u okviru svog redovnog Programa rada održala je u Opatiji 5. i 6. prosinca 2013. godine Savjetovanje na temu: «Aktualna ekonomsko financijska i organizacijsko pravna pitanja zdravstvenog sustava»

Značaj i aktualnost tema Savjetovanja ne treba posebno obrazlagati, ako se ima u vidu, da su u tijeku procesi racionalizacije i financijske konsolidacije zdravstva, ugovaranje zdravstvene zaštite i sanacijski postupci, te postupci i najavljene promjene u sustavu plaća, kolektivnih ugovora i radnih odnosa.

Konačni program Savjetovanja

Savjetovanje je bilo izuzetno uspješno i vrlo dobro posjećeno. Ovim putem zahvaljujemo svim sudionicima.

Materijali sa Savjetovanja sudionicima su uručeni u elektroničkom obliku, na CD-u. Na jednom dijelu CD-a, zbog tehničke greške, nisu objavljene dvije prezentacije, te ih možete preuzeti ovdje:

Marina Kasunić Peris: "Reforma radnog zakonodavstva"

Boris Lukovnjak, Tihomir Strizrep: "Analiza poslovanja zdravstvenih ustanova u razdoblju I.-IX. 2013. godine"

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica