[PULA] 3. Konferencija o palijativnoj skrbi, 04.05.-06.05.2018.

Istarski domovi zdravlja i Hrvatsko društvo za palijativnu medicinu Hrvatskog liječničkog zbora pozivaju na:

3. Konferenciju o palijativnoj skrbi s međunarodnim sudjelovanjem: "Palijativna skrb u zajednici - hrvatska i europska iskustva", koja će se održati u Hotelu Park Plaza Histria u Puli, od 4. do 6. svibnja 2018.

Dva skupa koja su organizirana u protekle dvije godine pokazala su koliko je pokret za palijativnu skrb u Hrvatskoj ojačao, koliki je interes za učenjem i spremnost za dijeljenjem osobnih iskustva. Ovog puta je kao vodeća tema konferencije izabrana palijativnu skrb u zajednici, koja je temelj sustava palijativne skrbi. Na skupu će govoriti vodeći stručnjaci za palijativnu skrb iz naše zemlje i brojni ugledni stručnjaci iz inozemstva, a posebno iz susjednih zemalja, koji će govoriti o svojim iskustvima u uspostavi sustava palijativne skrbi. Također je najavljeno sudjelovanje EAPCa (European Association for Palliative Care), grupe za primarnu zaštitu (Primary Care Reference Group), čiji će dopredsjednik biti jedan od predavača na skupu.

Za uspješan rad konferencije najvažnija su iskustva, uspjesi, ideje i teškoće koje će sudionici skupa međusobno razmijeniti kroz prezentacije, postere i sudjelovanje u radionicama i diskusijama, stoga se očekuje dobar odaziv i aktivno sudjelovanje svih zainteresiranih.

Organizatori:

 

Dr. Ante Ivančić, Predsjednik organizacijskog odbora
Dr. sci. Julijana Franinović-Marković, Predsjednica programskog odbora
Dr. Vlasta Vučevac, Predsjednica Hrvatskog društva za palijativnu medicinu

 

Sve dodatne informacije možete pronaći na službenim stranicama konferencije:
 http://idz.hr/3-konferencija-o-palijativnoj-skrbi/

11.01.2018

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica