Elektronička izborna sjednica Stručnog društva ljekarni, 11.12.2019.

Dana 11. prosinca 2019. godine održana je elektronička sjednica Stručnog društva ljekarni na kojoj su na naredno mandatno razdoblje izabrane, za predsjednicu Stručnog društva dosadašnja predsjednica, gđa. Andreja Knežević, mag. pharm., ravnateljica Ljekarne Čakovec te za dopredsjednicu Stručnog društva dosadašnja dopredsjednica gđa. Ivanka Živković, mag. pharm., ravnateljica Istarskih ljekarni.
 
Čestitamo na izboru, te zahvaljujemo predsjednici i dopredsjednici Stručnog društva ljekarni na kvalitetnoj suradnji i zalaganju za dobrobit zdravstvenog sustava i korisnika zdravstvene zaštite u prethodnom periodu, u uvjerenju kako će se takva suradnja i djelovanje nastaviti i u narednom razdoblju. 
 
             
                               Andreja Knežević, mag.pharm.                   Ivanka Živković, mag.pharm.
                               predsjednica Stručnog društva                  dopredsjednica Stručnog društva

13.12.2019

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica