2019 SEE TCM Summit - međunarodna suradnja i razvoj trad. kineske medicine u JI Europi

Kinesko jugoistočno europska poslovna asocijacija (CSEBA) u suradnji sa Svjetskom federacijom društava tradicionalne kineske medicine (WFCMS) i kompanijom Z-Run Wellton Industry organizira 2019 SEE TCM Summit koji će se održati 11. studenoga u Hotelu Sheraton u Zagrebu u 9.00 sati.

Na konferenciji će, između ostalog, govoriti pomoćnik glavnog tajnika  WFCMS-a Sang Binsheng, zamjenik glavnog tajnika WFCMS-a Chen Lixin, vlasnik i generalni menadžer njemačke klinike TCM Klinik Bad Kötzting i jedan od pionira tradicionalne kineske medicine u Europi Anton Staudinger te Jiang Yu, osnivačica kompanije Z-Run Wellton Industry koja upravlja s nekoliko investicija U Republici Hrvatskoj.

Summit ima za cilj promovirati međunarodnu suradnju i razvoj tradicionalne kineske medicine (TCM) u jugoistočnoj Europi. Fokus konferencije bit će na upoznavanju s tradicionalnim kineskim medicinskim znanjem, kliničkoj praksi koju će prezentirati kineski TCM stručnjaci, te poslovnoj praksi u području TCM-a.

 

30.10.2019

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica