1. Kongres medicine i prava: "Pravo i medicina - ruku pod ruku", Varaždin 18.10.-20.10.2019.

Udruga pravnika u zdravstvu u suradnji s Hrvatskom udrugom za medicinsko pravo organizira svoj 12. Kongres pravnika u zdravstvu i 1. Hrvatski kongres medicine i prava pod zajedničkim nazivom PRAVO I MEDICINA - RUKU POD RUKU. Kongres će se održati od 18. - 20. listopada 2019. godine u Varaždinu, a jedan od pokrovitelja Kongresa je i Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske.

TEME: Primjena Zakona o zdravstvenoj zaštiti - Odgovornost medicinskih profesija i Zakon o zdravstvenoj zaštiti, Radno pravo – plaće, godišnji odmori, prekovremeni rad, kolektivni ugovori - Porezni tretman troškova prijevoza i toplog obroka – davanje u naravi? - Porezni aspekti poslovanja uprimarnoj zdravstvenoj zaštiti – dileme, kako?

Za Kongres prezentacije su, između ostalih, pripremili i Sanja Habek (ravnateljica DZ Kutina), Miroslav Hanževački (ravnatelj DZ Zagreb-Zapad), Tanja Paun (UPUZ) i Ante Ivančić (Istarski DZ) te Hermina Trošelj (NZJZ PGŽ).

Program Kongresa (.PDF)

 

Izvor: https://www.upzh.hr/

16.10.2019

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica