07.04.2017. Svjetski dan zdravlja - Događanja!

Ovogodišnji Svjetski dan zdravlja, 7. travnja 2017., obilježen je nizom događanja, korisnih informativnih akcija, stručnih skupova, svečanosti i obilježavanja; neke od njih donosimo u nastavku.

 

 

U Nastavnom zavodu za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ održava se odličan stručni skup s nizom predavanja na temu „Govorimo o depresiji“, na koji je kao sudionik pozvan i direktor Udruge, mr. Dražen Jurković, dr.med.spec.

Sudionike i goste uvodno je pozdravio ravnatelj, dr. Zvonimir Šostar.

 

 

 

U Poliklinici "Srčana" održava se svečano obilježavanje 35 godina rada ambulantne rehabilitacije kardiovaskularnih bolesnika u Republici Hrvatskoj, na koje je pozvan i direktor Udruge sa suradnicima.

Obilježavanje se odvija pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba, a uvodni pozdravni govor održao je ravnatelj, prof.dr.sc. Goran Krstačić.

 

 

Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije ove godine obilježava Svjetski dan zdravlja akcijom pod motom „U zdravom tijelu zdrav duh – udahni život punim plućima“. Smisao akcije je ukazati na važnost aktivnog pristupa brizi o vlastitom zdravlju, kako tjelesnom tako i mentalnom.

Akciji su nazočili brojni građani kao i učenici zdravstvenog usmjerenja Tehničke škole Virovitica, kojima se prigodnim riječima obratio ravnatelj Zavoda prim. mr. sc. Miroslav dr. Venus.

 

 

 

U Hypo Centru Zagreb u 10 sati započela je 2. regionalna konferencija digitalne medicine "Budućnost je sada", u organizaciji HIT Konferencije, a jedan od partnera je i naša Udruga.

Konferenciju je otvorio ravnatelj HZZO-a, mr.sc. Fedor Dorčić, dr.med.

 

 

07.04.2017

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica