[Večernji list, 30.04.2020.] Zahvala UPUZ-a

Večernji list, 30.04.2020., Pismo zahvale Udruge

Organizirano i promptno djelovanje hrvatskih zdravstvenih ustanova, te upravljanje ovom kriznom situacijom u koordinaciji s nacionalnim stožerom, jasno pokazuju kvalitetu i neupitnu važnost zdravstvenih ustanova i zdravstvenog sustava u Hrvatskoj.

Zdravstveni i nezdravstveni radnici, te menadžment zdravstvenih ustanova, nezamjenjiva su karika u sprječavanju širenja i suzbijanju posljedica ovog nevidljivog, ali snažnog koronavirusa.

Oni su zid obrane za one najosjetljivije među nama, oboljele od koronavirusa, kao i osobe kojima je zdravstvena zaštita nužna zbog drugih razloga.

Ponosni smo na sve požrtvovne i profesionalne djelatnike i menadžment zdravstvenih ustanova, te na naše odgovorne građane.

OVOM PRILIKOM OD SRCA VAM SVIMA ZAHVALJUJEMO.

 

30.04.2020

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica