Tvrtka Roche d.o.o. donirala je 100.000 kuna za obnovu KBC-a Osijek i poziva sve ostale farmaceutske kompanije da pomognu u saniranju štete

Tvrtka Roche d.o.o. pomogla je donacijom u iznosu od 100.000 kuna Kliničkome bolničkom centru Osijek kako bi se što prije sanirala šteta prouzročena olujnim nevremenom te omogućilo daljnje funkcioniranje KBC-a.

Generalni direktor tvrtke Roche d.o.o. Milorad Gošev, dr. med., pozvao je sve ostale  farmaceutske kompanije da se priključe akciji saniranja štete u KBC-u Osijek:

Roche d.o.o. je vodeća farmaceutska kompanija i dobrobit svih bolesnika nam je na prvom mjestu te KBC-u Osijek želimo pomoći kako bi se što prije sanirala šteta prouzročena olujnim nevremenom. Nadamo se da ćemo pokrenuti val donacija svih ostalih farmaceutskih kompanija kako bi se pacijentima u Slavoniji omogućilo neometano liječenje u najboljim uvjetima, istaknuo je dr. Gošev.   

Tvrtka Roche je i prije pomagala KBC-u Osijek te je tijekom 2014. i 2015. donirala 200.000 kuna za kupnju i nadogradnju softverskog rješenja za Cato sustav (Quality Management for Oncology Therapy). To je suvremeni sustav za pripremu lijekova za zloćudne bolesti putem kojeg se točno računaju doze lijekova prema parametrima bolesnika što pridonosi značajnom poboljšanju kontrole kvalitete onkoloških bolesti, sigurnosti bolesnika te se ostvaruju dodatne uštede.

12.07.2016

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica