Svim liječnicima u Hrvatskoj čestitamo njihov dan!

Hrvatski dan liječnika obilježava se u spomen na 26. veljače 1874. godine, kada je osnovan Hrvatski liječnički zbor, kao osma liječnička udruga u Europi, s ciljem unapređenja medicinske struke.

Uz obilježavanje ovog važnog trenutka iz povijesti medicinske struke u Hrvatskoj, nacionalni Dan liječnika dobar je povod i poticaj za osnaživanje svijesti o vrijednosti i važnosti liječničke profesije te doprinosu liječnika dobrobiti pacijenata i društva u cjelini kroz odgovoran rad, stalno usavršavanje i stjecanje novih stručnih znanja.

Stoga svim liječnicima, koji iz dana u dan predano i odgovorno rade svoj humani i zahtjevni posao, svakodnevno pružajući pacijentima zdravstvene savjete, povratak u zdravlje, nadu i utjehu, čestitamo njihov nacionalni Dan liječnika:

--- „Hvala, doktori!“

25.02.2020

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica