Revizija projekata financiranih iz EU fondova

Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske konstantno prati realizaciju projekata financiranih iz EU fondova.


U proteklim godinama učinjeni su veliki pomaci u korištenju Europskih fondova. Dolazeće financijsko razdoblje donosi nove izazove u korištenju fondova Europske unije i znatno veće mogućnosti. Republici Hrvatskoj namijenjeno je 9,89 milijardi eura iz sredstava Kohezijske politike za razdoblje 2021.-2027. godine.

Osim sadržaja koji je potrebno savladati za pisanje kvalitetne projektne prijave, potrebno je dostatno znanje o procesima provedbe razvojnih projekata i strategija financiranih sredstvima Europske unije, kako biste bili što učinkovitiji,  bez bolnih rezova i penala koji terete državni proračun i rukovoditelje provedbe projekata financiranih iz EU fondova.

Uvriježeno je mišljenje da se revizija ugovara samo na kraju projekata za izradu revizorskog izvješća, ali to je neispravna pretpostavka, jer se tada eventualni propusti više ne mogu ispraviti.

Upravo zbog toga je usluga revizorske službe u toku projekta prijeko potrebna da bi se na vrijeme spriječile posljedice nepravilnosti i eventualna penalizacija. Povodom toga Udruga je angažirala stručnjaka u području revizije projekata financiranih iz EU fondova kojega možete kontaktirati izravno putem e-maila: ljiljana@admoneo-grupa.hr
 

05.02.2020

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica