Priručnik Registar lijekova u Hrvatskoj 2017. - Naručite svoj primjerak!

Registar lijekova u Hrvatskoj 2017.

 

Registar lijekova za 2017. godinu donosi pregled registriranih lijekova u Hrvatskoj sa svim obilježjima važnim za propisivanje i izdavanje.

U abecednom popisu lijekova nalaze se i lijekovi odobreni centraliziranim postupkom davanja odobrenja (CP), koja daje Europska komisija i koja važe za cijelo područje Europske unije, lijekovi odobreni decentraliziranim postupkom (DP) i oni odobreni postupkom međusobnog priznavanja (MRC). U Registru su ti lijekovi označeni zvjezdicom (*).

Kako bi Registar bio što praktičniji za primjenu, u njemu se objavljuje i Lista lijekova HZZO-a koji se propisuju na recept.

Sadržaj:

Abecedni popis lijekova odobrenih u RH; Lijekovi koji su u Listi lijekova HZZO-a navedeni samo pod nezaštićenim nazivom, a mogu ih propisivati na recept izabrani liječnici; Lijekovi koji se mogu izdavati bez recepta (BR i BRX); Biljni lijekovi odobreni u RH; INN - Internacionalni nezaštićeni nazivi (ružičaste stranice); ATK klasifikacija lijekova - (žute stranice); Nositelji odobrenja za stavljanje gotovog lijeka u promet u RH (plave stranice) 

Registar lijekova izlazi iz tiska u ožujku 2017., cijena je 200,00 Kn (uključen PDV); za inozemstvo 30 €, a može se naručiti/kupiti:

- plaćanjem virmanom na temelju ispostavljenog računa;

- plaćanjem pouzećem po primitku pošiljke (uvećano za poštanske troškove);

Nabavite svoj primjerak putem on-line narudžbe, jednim klikom na:

NARUČUJEM Registar lijekova 2017.

_________

Kontakt i informacije: 01/6311-550; e-mail: info@upuz.hr

06.03.2017

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica