[ODRŽANA!] Videokonferencija 1: Transformacija hrvatskog zdravstva nakon COVID-19 - prilike i izazovi

U novonastalim okolnostima pandemije COVID-19, Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske odlučila je pokrenuti jedinstveni projekt koji je digitalno dostupan svim dionicima zdravstva, i šire:

Digital Healthcare Policy Brunch“:

Tema 1: Transformacija hrvatskog zdravstva nakon COVID-19 - prilike i izazovi

započinje 27. svibnja 2020. godine u 11:00 sati

O temi će govoriti: prof.dr.sc. Drago Prgomet - predsjednik Upravnog vijeća HZZO-a; dr. Ante Ivančić - ravnatelj Istarskih domova zdravlja; doc.dr.sc. Tomislav Novinščak - ravnatelj Županijske bolnice Čakovec i doc.dr.sc. Marinko Rade, ravnatelj Specijalne bolnice za ortopediju i rehabilitaciju “Martin Horvat” Rovinj.

 

Za ustanove-članice Udruge prijava i sudjelovanje na videokonferenciji slobodno je, dok za ostale zainteresirane iznosi 400 kn (+PDV) po temi, s krajnjim rokom prijave 1 dan prije početka teme za koju se prijavljuje.

Prijave za videokonferenciju na Temu 1. molimo izvršiti OVDJE. Nakon prijave i uplate (za nečlanice), sudionicima ćemo e-mailom dostaviti njihovu lozinku za sudjelovanje te poveznicu na web-stranicu putem koje će se moći priključiti događaju.

Putem poveznice, videokonferencija se može pratiti na PC-u (s uključenim zvučnicima) ili na notebooku/tabletu/laptopu, a za praćenje na Android smartphone mobitelima potrebno je instalirati aplikaciju Cisco Webex [ovdje].  

Tehnološki sponzor:

Plaćanje molimo izvršiti na: Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, žiro-račun IBAN HR2523600001101235488, Zagrebačka banka d.d., poziv na broj HR00 1611-(OIB ustanove), uz naznaku "videokonferencija 1".

-----------------------------

Kontakt i informacije::

T: 01/6311-550, M: +385 (0)99 6086 956, E: ivan.kristijan.baricevic@upuz.hr

28.05.2020

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica