[PRIJAVITE SE!] Savjetovanje: PR, mediji i zdravstvo, 27.02.2019.

Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske organizira jednodnevno savjetovanje na temu:

PR, MEDIJI I ZDRAVSTVO

- kako unaprijediti komunikaciju zdravstvenih ustanova s medijima i javnošću?

27.02.2019., 10.00 h, Hotel Antunović Zagreb,  Zagrebačka avenija 100a

Odnosi zdravstvenih ustanova s medijima, kao i komunikacija s pacijentima odnosno s javnošću, jedna je od izrazito aktualnih tema danas. Iz tog razloga Udruga organizira savjetovanje koje je namjenjeno dionicima iz cjelokupnog hrvatskog zdravstva, kao i drugim srodnim i zainteresiranim djelatnostima.

Na savjetovanju će aktivno sudjelovati sve vodeće medijske kuće u RH, uključujući TV kuće, tiskovne medije, te radio postaje. Uz njih, govorit će ravnatelji zdravstvenih ustanova, predstavnici HZZO-a, predstavnici ustanova-članica Udruge te predstavnici 'zdravstvene industrije'.

Neke od tema o kojima će se govoriti: tehnike i alati PR-a, upravljanje odnosima s javnošću iz pozicije rukovodstva zdravstvene ustanove, također će biti organizirana i kratka "radionica" vezana za upute na koji način se uspostavlja komunikacija s medijima, kako im se šalju pozivi i obavijesti te na koji se način saziva press-konferencija o nekoj aktualnoj temi.

U drugom dijelu savjetovanja govorit će se o kriznom komuniciranju te o važnosti komunikacije s novinarima, s pacijentima i javnošću, kao i o važnosti korištenja društvenih mreža i digitalnog PR-a kao jednog od trendova budućnosti, a sudionici će također imati priliku sudjelovati u raspravi i dobiti odgovore na svoja tematska pitanja.

Kotizacija za savjetovanje (PDV nije uključen)

  • za članove Udruge*:     940,00 kn
  • za ostale sudionike*1.240,00 kn

       (*druga osoba 200 kuna manje)

U kotizaciju su uključeni:

Plaćanje molimo izvršiti na: Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, žiro-račun IBAN HR2523600001101235488, Zagrebačka banka d.d., poziv na broj HR00 1611-(OIB vaš ili vaše ustanove), uz naznaku "Savjetovanje: PR, mediji i zdravstvo" .

Program savjetovanja: OVDJE.

Prijava na savjetovanje: OVDJE.

----

[ VAŽNA OBAVIJEST ]

Zbog aktualnosti i važnosti navedenih tema, 13. ožujka 2019. godine organiziramo jednodnevni edukativni seminar i praktičnu radionicu u prostorijama Udruge, a vezano za osnovna pravila odnosa s javnošću, javnog nastupa, prijenosa poruka ovisno o mediju te o zakonskim i pravnim okvirima. Grupe će imati ograničeni broj sudionika, a rad iskusnih edukatora sa svakim sudionikom bit će specijaliziran i individualan.

Više o seminaru i radionici: OVDJE.

Kotizacija za savjetovanje (27.02.) + Seminar i radionica 

(niže navedena povoljnija cijena vrijedi za prijave do 26.02.2019.)

  • za članove Udruge:   2.200,00 kn (PDV nije uključen)
  • za ostale sudionike2.500,00 kn  (PDV nije uključen)

Za prijave na savjetovanje molimo koristiti online-obrazac za prijavu, a ukoliko se želite prijaviti (i) na seminar i radionicu, molimo kontaktirati Ivana Kristijana Baričevića na mob.099/6086-956 ili e-mail: ivan.kristijan.baricevic@upuz.hr

14.02.2019