Pretplata na komplet edicija: tiskani Registar lijekova u Hrvatskoj 2017. i e-Registar lijekova!

 

PRETPLATITE SE!

Godišnja pretplata na jedinstveni paket stručnih i edukativnih farmako-edicija

 Registar lijekova u Hrvatskoj 2017.

 i

 e-Registar lijekova

 

1. Registar lijekova u Hrvatskoj 2017.  farmakoinformatski tiskani priručnik 

Registar lijekova u Hrvatskoj 2017. je pregled svih registriranih lijekova u Hrvatskoj (stanje 1. veljače 2017.) sa svim obilježjima važnima za propisivanje i izdavanje. Kako bi Registar bio što praktičniji za primjenu, u njemu se objavljuje i Lista lijekova HZZO-a koji se propisuju na recept.

Sadržaj:

Abecedni popis lijekova odobrenih u RH; Lijekovi koji su u Listi lijekova HZZO-a navedeni samo pod nezaštićenim nazivom, a mogu ih propisivati na recept izabrani liječnici; Lijekovi koji se mogu izdavati bez recepta (BR i BRX); Biljni lijekovi odobreni u RH; INN - Internacionalni nezaštićeni nazivi (ružičaste stranice); ATK klasifikacija lijekova - (žute stranice); Nositelji odobrenja za stavljanje gotovog lijeka u promet u RH (plave stranice).

 

 2. e-Registar lijekova digitalna integralna baza podataka o lijekovima

e-Registar je integralna, elektronska baza podataka s više od 8.500 lijekova i sa svakodnevno praćenim, ažurnim izmjenama statusa te isto tako ažurnim unosom novih lijekova, primarno uključujući Listu lijekova HZZO; digitalna baza lijekova također se može filtrirati i pretraživati po nizu kriterija, što je čini “user-friendly” i praktičnom za uporabu.  

Sadržaj:

Osnovni podaci o lijeku (naziv, djelatna tvar, opis ATK, pakiranje, itd.);  Klinički podaci koji obuhvaćaju detaljne terapijske indikacije, doziranje i način primjene, kontraindikacije, upozorenja kod primjene, interakcije s drugim lijekovima, primjenu u trudnoći i dojenju, upozorenja za vozače i rukovatelje strojevima, nuspojave, postupak pri predoziranju te sažetak doziranja i načina primjene, sa svim pripadajućim tablicama, grafikonima, uputama i slikama.

 

Cijena Registar lijekova u Hrvatskoj 2017. i e-Registar lijekova iznosi 650,00 kn (PDV uključen).

 

Pretplatite se on-line narudžbom jednim klikom na

NARUČUJEM tiskani i digitalni Registar lijekova

 

__________

Kontakt i informacije: Blaženka Grgić, tel.: 01/6311-562; e-mail: blazenka.grgic@upuz.hr

20.01.2017

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica