Predstavljen prijedlog najava reorganizacije i proširenja hitne bolničke mreže na razini cijele RH

Dana 8. travnja 2016. u prostorijama Škole narodnog zdravlja Andrija Štampar u organizaciji Ministarstva zdravlja je održan sastanak na temu na temu prijedloga reforme djelatnosti hitne medicine.

Na sastanku je nazočilo stotinjak sudionika među kojima su bili ravnatelji, tj. sanacijski upravitelji domova zdravlja, županijski pročelnici za zdravstvo, rukovoditelji objedinjenih hitnih prijema zdravstvenih ustanova te ravnatelji županijskih zavoda za hitnu medicinu.
Na prvom je dijelu sastanka ministar zdravlja, doc. dr. sc. Dario Nakić, predstavio prijedloge izmjena i povećanja mreže hitne medicine dok je drugi dio sastanka bio rezerviran za pitanja i prijedloge od strane sudionika.

Više na poveznici 

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica