[NOVO!] Potpisan sporazum s tvrtkom Porsche Croatia, 06.11.2018.

Sa posebnim zadovoljstvom obavještavamo Vas kako je Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske sklopila sporazum sa tvrtkama Porsche Croatia i Porsche leasing, koji vrijedi za sve članice Udruge odnosno za sve zaposlenike ustanova - članica Udruge poslodavaca u zdravstvu Hrvatske.

Ključna točka sporazuma je mogućnost nabave vozila iz ponude putem operativnog leasinga, pri čemu se za sve zaposlenike ustanova-članica UPUZ-a osiguravaju posebni, povoljniji uvjeti nabave putem tvrtke Porsche leasing. Ova informacija namjenjena je svim stalnim zaposlenicima ustanova, a niže se može vidjeti i ponuda vozila za ovaj mjesec. Ukoliko se neko vozilo (Audi, Seat, VW, Škoda) trenutno ne nalazi u ponudi, moguće je kontaktirati Porsche Croatia te će to vozilo biti ponuđeno po povoljnijim uvjetima u sljedećim mjesecima.

Prilikom samog dogovora oko nabave vozila sa Porsche Croatia obvezno je naglasiti da je osoba stalno zaposlena u ustanovi koja je članica Udruge poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, te će za to trebati popuniti kratak upitnik (koji ćemo uskoro postaviti online), a koji se ovjerava pečatom od strane zdravstvene ustanove-članice Udruge.

06.11.2018