ORGANIZIRAMO: 11.10.2016. Savjetovanje na temu Pravilnika o specijalističkom usavršavanju doktora medicine

S obzirom da je u tijeku e-Savjetovanje o „Pravilniku o izmjenama i dopunama Pravilnika o specijalističkom usavršavanju doktora medicine“ te „Pravilniku o izmjenama i dopunama Pravilnika o specijalističkom usavršavanju doktora medicine iz obiteljske medicine“, koje je otvoreno do 17. listopada 2016., sa zadovoljstvom Vas pozivamo na jednodnevno Savjetovanje – javnu raspravu koju Udruga poslodavaca u zdravstvu organizira na tu izuzetno važnu i aktualnu temu.

Savjetovanje će se održati u utorak, 11. listopada 2016. godine u Hotelu Antunović u Zagrebu, s početkom u 11.00 sati.

Mišljenja smo kako ne treba posebno naglašavati važnost i potrebu široke javne rasprave, razmjene mišljenja, prijedloga i mogućih rješenja o ovoj problematici od strane svih dionika hrvatskog zdravstvenog sustava kojih se to tiče, stoga Vas pozivamo da se odazovete i aktivno sudjelujete na Savjetovanju, te se izvršite prijavu putem ovog obrasca. Ispunjeni obrazac molimo poslati na naznačeni e-mail, zaključno sa 7. listopadom 2016. godine.

Program Savjetovanja s referentima i temama možete vidjeti ovdje, cijena Savjetovanja je 450,00 kn (+ PDV) za predstavnike ustanova – članica Udruge, te 550,00 kn (+PDV) za ostale sudionike.

RADUJEMO SE VAŠEM DOLASKU i SUDJELOVANJU!

29.09.2016

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica