Odobrenja Ministarstva zdravlja za zapošljavanje djelatnika u zdravstvenim ustanovama

Temeljem brojnih upita zdravstvenih ustanova – članica Udruge vezanih uz davanje odobrenja Ministarstva zdravlja za zapošljavanje djelatnika u zdravstvenim ustanovama, vodstvo Udruge poslodavaca u zdravstvu je na sastanku s ministrom zdravlja i suradnicima održanom dana 23. ožujka 2015. godine raspravilo to pitanje.

Na sastanku je dogovoreno da će se ubrzati postupak davanja odobrenja zdravstvenim ustanovama za zapošljavanje djelatnika na određeno vrijeme koje se financira iz vlastitih sredstava, a pogotovo za povećanje prihoda ostvarenih na tržištu u turističkoj sezoni.
Kako bi se postupak ubrzao, te olakšalo dobivanje istih, naputak je da svoje zahtjeve upućene Ministarstvu zdravlja signirate na pomoćnika ministra Dragana Koroliju-Marinića, dr. med.

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica