Obavijesti o zaključcima Predsjedništva Udruge

Predsjedništvo Udruge na svojoj 15. sjednici održanoj 05. lipnja 2012. godine verificiralo je materijal: «Stajališta i zaključci Predsjedništva sa sjednice održane 16. travnja 2012. godine vezano uz zaključke Sekcije bolnica» koji je dostavljen ministru zdravlja, te je bio podloga za razgovor predstavnika Udruge s ministrom zdravlja prof.dr.sc. Rajkom Ostojića koji je održan 04. lipnja 2012. godine.

Tekst materijala možete preuzeti ovdje: Stajališta i zaključci - Predsjedništvo Udruge 16.4.2012.

Ujedno Vas obavještavamo da je Udruga izradila materijal o poslovanju svih profila zdravstvenih ustanova, za 2011. godinu s procjenom poslovanja za 2012. godinu, koje su razmotrili Izvršni obori Sekcija tih ustanova, s prijedlozima mjera koje treba poduzimati radi stabilizacije uvjeta poslovanja.

Materijal možete preuzeti u PDF obliku: Zaključci Sekcija o poslovanju zdrav. ustanova 2011-2012.

Također Vas obavještavamo da je na internetskim stranicama Ministarstva zdravlja objavljen Nacrt Nacionalne Strategije razvoja zdravstva(http://www.zdravlje.hr/programi_i_projekti/nacionalne_smjernice/nacrt_nacionalne_strategije_razvoja_zdravstva_javna_rasprava) o kojoj se održava javna rasprava do 20. srpnja 2012. godine. Slijedom iste, Vaše komentare i prijedloge, možete dostaviti Ministarstvu putem objavljenog obrasca, te Vas molimo da svoje konkretne prijedloge i mišljenja, iz svojeg segmenta stručnosti, na Nacrt Strategije dostavite i ovoj Udruzi, kako bi objedinili sve pristigle prijedloge.

 

 

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica