[OBAVIJEST] Vezano za sastanak u MiZ o provedbi Zakona o zdrav. zaštiti u sustavu PZZ

Nastavno na sastanak održan u Ministarstvu zdravstva dana 26. srpnja 2019. godine na temu provedbe Zakona o zdravstvenoj zaštiti (NN 100/18) u sustavu primarne zdravstvene zaštite, imamo saznanja o postojanju neautentičnog zapisnika s navedenog sastanka. S obzirom da su predstavnici Udruge poslodavaca u zdravstvu Hrvatske prisustvovali navedenom sastanku, izražavamo neslaganje s određenim navodima iznesenim u predmetnom zapisniku, te se ograđujemo od istog.

Udruga je dana 31. srpnja 2019.godine o navedenom dopisom obavijestila Ministarstvo zdravstva, uz zamolbu izrade i objave odnosno dostave zapisnika, kako s ovog, tako i sa sastanka na istu temu, održanog u Ministarstvu zdravstva dana 9. srpnja 2019. godine.

01.08.2019

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica