[OBAVIJEST] Odgođene sjednice upravnih tijela Udruge

Poštovane ustanove-članice,

zbog trenutne epidemiološke situacije i razvoja događaja, obavještavamo Vas da se odgađaju sjednice tijela Udruge poslodavaca u zdravstvu Hrvatske - Skupština, Predsjedništvo i Nadzorni odbor, koji su bili zakazani za 17. ožujka 2020. godine City Plazi (bivši Hypo Centar), Zagreb, Slavonska avenija 6.
 
Sjednice Skupštine, Predsjedništva i Nadzornog odbora Udruge poslodavaca u zdravstvu Hrvatske bit će održane naknadno, ovisno o epidemiološkoj situaciji, prema očekivanju u drugoj polovici travnja 2020. godine, o čemu ćete biti obaviješteni.
 
S obzirom da smo pozive i materijale prethodno uputili putem pošte, lijepo Vas molimo da te materijale zanemarite kada ih primite. 
 
Zahvaljujemo na razumijevanju i za sve upite stojimo na raspolaganju.
 
Srdačno i s poštovanjem,
Udruga

11.03.2020

Riječ direktora

Riječ direktora

    Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te ...

Više ...

Tražilica