Obavijest o pretplati na e-Registar lijekova

Pills Image 1

Poštovani pretplatnici na Kartoteku gotovih lijekova i dopunske kartice,

Kao što vam je poznato, krajem 2015. godine, digitalna baza e-Registar lijekova (tada s više od 6.500 lijekova, a sad već s više od 7.000, i konstantno raste) puštena je na probno gratis korištenje našim pretplatnicima na Kartoteku gotovih lijekova i dopunske kartice te su zainteresiranima bili dodijeljeni korisnički podaci (korisničko ime i lozinka/e) za pristup e-Registru, a također su bili putem e-pošte mjesečno obavještavani o svim ažuriranjima i promjenama statusa lijekova u e-Registru, uključujući prvenstveno Listu lijekova HZZO-a.

Početkom 2016. godine, e-Registar je stavljen u pretplatu te je otvorena mogućnost da se pretplatnici na Kartoteku gotovih lijekova i dopunske kartice, ako to žele, dodatno pretplate i na e-Registar po cijeni od 28,00 kn mjesečno, odnosno 420,00 kn godišnje po jedinici/podružnici, o čemu smo obavijestili putem pošte i na našim mrežnim stranicama.

Stoga vas još jednom obavještavamo i podsjećamo da se pretplata na e-Registar može izvršiti točnim popunjavanjem obrasca pretplate  koji se nalazi na poveznici, nakon čega će vaše korisničko ime i lozinka/e biti produženi.

Također  vas  obavještavamo da, za one koji se ne pretplate na e-Registar, razdoblje probnog gratis korištenja e-Registra istječe s 1. ožujkom 2016. godine, nakon čega više neće vrijediti dodijeljeni korisnički podaci, te pomoću njih više neće biti moguće pristupiti e-Registru lijekova.

Napomena:  Obavijest se ne odnosi na ustanove koje su se dosad već pretplatile na e-Registar ili će to učiniti do 29. veljače 2016. godine.

Za eventualna pitanja i dodatne informacije slobodni ste obratiti se Blaženki Grgić na tel. 01/6311-562 ili na e-mail: blazenka.grgic@upuz.hr.